Sunday, July 18, 2010

Demam decoupage datang lagi..

Salam semua. Hari ni bersemangat nak buat n3 sebab dah ada monitor baru dan internet pun dah ok sikit taklah kena tunggu lama lagi. Tapi kali ni bukanlah pasal pinggan mangkuk lama tapi tentang hobiku masa kini. Sebenarnya semuanya bermula daripada papan signage pemberian Kak Azlina . Tq ya kak. Oleh kerana susah nak online maka aku menghabiskan masa freeku yg seciput ni dengan hasil keras tangan ku yang tak seberapa ni. Jom layan....























Inilah dia papan signage pemberian Kak Azlina yang dah siap didecoupagekan..













Signage Farmhouse yang dihasilkan dari kain apron lama.































Dua signage garden quote ni pulak, gambar dia amik dari kain sarung bantal lama














Yang ni juga dari sarung bantal lama..
































Antaranya yang telah menghiasi dinding anjung kecil ku..

Sekian dulu untuk kali ini. wassalam...

1 comment:

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Related Posts with Thumbnails

putera puteriku