Saturday, January 9, 2010

Geisha 3

Salam dan selamat malam semua. Malam ni kita sambung kembali cerita si buluh emas dari Jepun ni. Dalam banyak2 barang yang aku jumpa di stor apek tu, set ini lah yang paling banyak sekali. Malangnya tidak ada terselit sebiji pun teko dan sugar potnya. Creamer jug ni aku jumpa lebih kurang 4 biji rasanya. Set cawan ni pula pada mulanya ada 12 set semuanya. Tapi 4 set sudah berhijrah ke Sedenak dan 2 set lagi sudah dirisik oleh orang Gopeng yang sekarang ni sedang berusaha mencari calonnya.(hati2 ya Ezany jangan sampai bergaduh dengan anak apek lagi ya hehe..) Psst: Yatt dah lambatlah, org lain dah pinang dululah dik... Piring kuih ni walaupun sebahagiannya sudah dibarter ngan Mat dan sebahagian lagi telah dirisik Ezany, masih ada extra beberapa keping lagi. Begitu juga dengan piring duda. Jadi kepada rakan2 yang ingin melengkapi set buluh emas ni bolehlah kita menjalani sistem barter untuk melengkap set masing2 ya..

2 comments:

ijad said...

selamat tahun baru...

Ryana said...

Selamat tahun baru juga ijad.

Related Posts with Thumbnails

putera puteriku