Friday, July 24, 2009

Set Lengkap Pertamaku

Salam Jumaat semua. Kali ini aku nak kongsikan kegembiraan mendapt set lengkap yang pertamaku. Sepanjang pencarian/hunting ku ini pertama kali aku mendapat set lengkap seperti ini(itu pun hubby yang tolong). Set ini hubby dapat di sebuah kedai lama dekat tempat dia bekerja. Tapi tak tau bunga apa. Nampak macam bunga kekwa juga. Tapi bab2 bunga ni Yatt yang lebih arif kan? . Oleh kerana tengah rushing ni tak dapatlah nak tulis bnyak2. Apa2 pun jom tengok sama2 ye...

8 comments:

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam..
nahhh...betul2 araimate sudah tu ryana..hehehe...unik ni bunga dia..kita tunggu apa komen Yatt pasal nama bunga tu...

♥Ita♥

~Yatt~ said...

salam k.ryana..hehehe..dari jauh namaku diseru nie..so saya datang menyinggah nie..kalau diperatikan..nie bunga matahari..tengok daun dia betul2 daun bunga matahari..cantik nie akak..tak penah lagi saya jumpa set cenggini kat belah2 sini..untungnyer dapat hubby yg sama2 mencari..cayalah!!

blogresipi said...

Cantik nye set nie... macam mahal jer pulak nak beli.. :p

azah said...

salam ryana..hubby akak nak p sdkn next week, blh tanya hubby ryana mana lokasi dia hunting..tq

mummyseri said...

Salam k.ryana..
ermmm mmg cantik la..lg kena kale biru gitu warna mungenya n yg pasti seri mmg minat sgtttt la kale biru neh..:)

azlina said...

salam ryana...
dapat juga ryana kumpul satu set akk punya x pernah ada yg ckp...

Luna Llena said...

Hola Soy lectora de tu blog desde hace unos seis meses. Solo hablo español. Lamento no podre traducir lo que escribes pero con las fotos que pones me conformo. Te escribo desde Guanajuato, México. Gracias por compartir tu mundo.
Hello I am reading your blog for about six months. Only speak Spanish. I regret that I can translate what you write but with the photos you put me settle. I write from Guanajuato, Mexico. Thanks for sharing your world.

蚵仔麵線Jeff said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts with Thumbnails

putera puteriku